Marc Plasmans

Perfonal coach

By - admin

Wat is MetaRelax

Wat is Metarelax? – Misschien heb je jezelf eerder gevraagd. Nou, als je niet gehoord hebt, is Metarelax een voedingssupplement dat wordt geëxtraheerd uit rundvlees (meestal Turkije) en gebruikt door bodybuilders en atleten om hun dieet met extra eiwit aan te vullen. Het supplement is al jaren door professionele atleten en beroemdheden gebruikt, maar is het echt goed?

Wat is MetaRelax

Allereerst moet u weten wat Metarelax dat niet is. Je krijgt geen spiermassa van het nemen van het supplement; Sommige mensen raken daadwerkelijk verslaafd aan Metarelax omdat ze merken dat hun verlangen naar voedingsmiddelen drastisch afnemen zodra ze het regelmatig beginnen te nemen.

De samenstelling

Eén tablet MetaRelax bevat 900 mg magnesiumglycerofosfaat2,3 (1 zakje 1800 mg), een bijzonder magnesiumzout dat uitstekend verdragen wordt door maag en darmen (zie ook ‘Waarom MetaRelax?’), aangevuld met cofactoren zoals actieve B-vitamines2 (vit. B6, B9 (folaat, Metafolin®) en B12), om de werking van magnesium te versterken, taurine en vitamine D3.

Dus, werkt metarelax? Het is belangrijk om op te merken dat het niet werkt als supplementen voor gewichtsverlies waar u iets neemt en uw lichaam meteen vet begint. In plaats daarvan werkt het meer als een energiesupplement. Dit betekent dat u niet een onmiddellijk gewichtsverlieseffect zult zien nemen, maar u zult op de lange termijn een energieboost opmerken. Dit betekent dat je langere termijn kunt verliezen en het uit kunt houden.

METARELAX Online Kopen / Bestellen

Naast het vermogen om op te treden als een eetlustonderdrukker, bevat Metarelax ook natuurlijke vetverbranders. In feite bevat het dezelfde ingrediënten die in groene thee worden gevonden die bekend staan om hun vermogen om u van nature vet te verbranden. Zoals hierboven vermeld, werkt dit supplement in combinatie met het juiste dieet en lichaamsbeweging om u te helpen af te vallen. Je hoeft niet zo gezond te eten om metarelax te gebruiken. In plaats daarvan moet je gewoon eten eten dat je lichaam beter kan dan het gewend is.

Een van de beste dingen over Metarelax is dat je niet veel hoeft te doen om het te nemen. In tegenstelling tot andere supplementen voor gewichtsverlies, is het volledig vetvrij. Dit betekent dat u niet op voedingsmiddelen wilt laden om het gemakkelijker te maken om op te knippen. Dat gezegd hebbende, moet je je calorieën nog steeds bekijken omdat het product een negatief effect zou kunnen hebben op je gezondheid als je te veel neemt.

Als u het meeste uit de resultaten wilt halen van het nemen van dit supplement, moet u het proberen in uw gewichtsverliesroutine te integreren. Je zou bijvoorbeeld cardio-oefeningen moeten doen, zoals aerobics en andere sportactiviteiten drie tot vier dagen per week. Op dagen dat je niet werkt, moet je je concentreren op het eten van een gezonde lunch die vol is van eiwitten en groenten. Zorg er ook voor dat je veel water drinkt, ongeveer acht glazen per dag. Dit zijn allemaal geweldige dingen om te doen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het gebruik van Metarelax haalt.

MetaRelax is dankzij de specifieke samenstelling ideaal om te gebruiken bij stressmomenten en vermoeidheid en is goed voor de spieren. Het is een goed opneembaar magnesiumsupplement met als basis magnesiumglycerofosfaat, actieve B-vitamines en vitamine D. MetaRelax komt in zakjes en tabletten.