Marc Plasmans

Perfonal coach

Opleiding burn-out coach www.cbtra.be.
Indien u zich geroepen voelt om mensen te begeleiden en te ondersteunen in de ontwikkeling en het versterken van hun beroepsleven, dan is deze opleiding de juiste keuze. In deze opleiding behandelen we een zeer compleet pakket van coaching technieken, tools, theoriën en zelfs wetgeving om van u een deskundige burn-out coach te maken voorzien van toepasbare specifieke kennis.

Personal trainer mechelen: voor meer energie

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut’.

communicatieve vaardigheden CBTRA.
Omdat het aantal burn-out-gevallen nog jaarlijks stijgt, is er onvoldoende professionele begeleiding om deze mensen. Burn-out coach opleiding 8 dagen. Omdat het aantal burn-out-gevallen nog jaarlijks stijgt, is er onvoldoende professionele begeleiding om deze mensen. Burn-out coach opleiding 8 dagen.

pret hypothecaire Opleiding Burn-out Bore-out Master Class Open mind.
In de zaal ligt een aangename kurkvloer. Je krijgt toegang tot ons online leerplatform voor een gratis cursus Integrale Basis Coaching en voor je opleiding burn out adviseur. Je krijgt ook toegang tot onze online community en forum voor uitwisseling met medecursisten.

puzzels 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach. Erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze snel weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen.

Luc Swinnen Stress Management Consultancy Workshops Open trainingen.
Wat leer je in deze opleiding? Je krijgt een duidelijk antwoord op alle bovenstaande vragen. Je kunt anderen coachen en adviseren. Voor degenen die alles willen weten omtrent deze materie hebben we ook nog onze opleiding tot coach en de neurowetenschappen.

Opleiding burn out voor iedereen.
Aan de hand van een cursus van zes sessies in jouw bedrijf, maken we je bewust van de burn out signalen bij een risicovolle werkomgeving, kwetsbare personen en de gevolgen van een burn out. Bij deze opleiding burn out focussen we op een burn out herkennen en hoe je als leidinggevende of bedrijfsleider aan burn out herstel moet doen via re-integratie.