Marc Plasmans

Perfonal coach

 

Dit is een aangepaste vorm van training waarbij rekening gehouden wordt met de groei van kinderen en karaktervorming. De kinderen krijgen buiten het speels aanleren van technieken ook aandacht voor zelfdiscipline.

Uw kinderen weerbaar maken!

Tevens leren ze omgaan met verbaal geweld. De verscheidenheid van technieken leert niet alleen hun balans te ontwikkelen, maar ook hun oog- en bewegingscoördinatie. Een sport die energieke kinderen helpt bij het kanaliseren van bewegingen. Bovendien moet niemand overtuigd worden dat een beetje fysieke en verbale weerbaarheid geen overbodige luxe is.

Uw kind hoeft geen vechtersbaas te zijn om in aanraking te komen met agressie of geweld. Zonder dat hij/zij dit vraagt, zal de confrontatie er op een dag zijn! Deze training kan dan een goede voorbereiding zijn voor uw kind om zelfzeker uit de hoek te komen en zich doeltreffend te verdedigen.

Bart biedt de mogelijkheid om SAMEN met uw kind te trainen. Hierbij staat het kind centraal, maar door de ouder interactief te betrekken bij het leerproces, wordt een unieke ouder-kind relatie bevorderd. Uw zoon/dochter zal trots zijn op de samen behaalde resultaten, en ook uw communicatie zal verbeteren.