Marc Plasmans

Perfonal coach

Jan Cosyns

Sinds mijn dertigste wil ik al sportiever (lees: fitter, slanker en gespierder) worden. Mijn chaotische beroepsleven echter stond regelmatig sporten in de weg. Talloze abonnementen bij fitnesscentra later -waar de begeleiding vaak flink te wensen overliet- had ik de moed bijna opgegeven. In een ultieme poging googlede ik op ‘personal trainer’, in de hoop dat zo iemand mijn 107 kilo naar beneden en mijn zelfbeeld naar boven kon helpen halen. Ook al naderde ik inmiddels de vijftig…

Uit het aanbod op internet was één persoon blijven hangen: Marc. “Ex-para, worstelen, gevechtssporten”, waren elementen die me in zijn profiel erg hadden aangesproken.

Zenuwachtig trok ik met mijn sportzakje naar onze eerste afspraak. Wat was die man een verademing! Hij vroeg wat ik kon, wat ik wou, wat ik verwachtte. Barts sportfaciliteiten liggen vlakbij het Rivierenhof, dus hij stelde voor om ook samen te gaan lopen. De moed zakte me in de schoenen. Maar… bij lopen, sporten, worstelen,… met Bart, bedoelt hij ook écht SAMEN. Hij evalueert me permanent en stuurt bij daar waar het nodig is. Mijn wereld ging open en het duurde niet lang voor ik resultaten boekte waar ik vroeger alleen maar van durfde dromen. Ik ben afgevallen, heb een groter uithoudingsvermogen, mijn spieren zijn sterker geworden en ik heb zelfs een flinke schouderpartij nu! Ik ben nog nooit zo gezond, fit en sterk geweest. En dat allemaal met veel variatie in mijn trainingsschema.

Bedankt Marc, van harte. Jou ontmoeten heeft mijn levensverwachting verlengd, dat voel ik gewoon!”

Anne Leemans

“In die paar jaar dat ik bij Marc train, is niet alleen mijn conditie er serieus op vooruit gegaan, maar ik heb ook meer karakter en zelfvertrouwen gekregen en ben meer in staat mezelf te verdedigen. Bart is een leraar die zijn leerlingen kent, de trainingen aan hem/haar aanpast en aan zijn/haar zwakke punten werkt. Ik heb zeker en vast resultaten geboekt, maar het is nooit genoeg. Er is nog zoveel dat ik wil leren en daarom hoop ik nog vele jaren bij Marc te kunnen trainen.”

Laurance Van Den Bossche

“Voor mij persoonlijk is Marc de perfecte trainer omdat:

hij simpele maar effectieve technieken aanleert,
de trainingen zeer gevarieerd zijn en nooit saai worden,
hij met veel real-life situaties werkt,
zijn passie en toewijding voor het trainen zijn inspirerend en zeer aanstekelijk.
Er is niemand anders die me zo veel kan bijbrengen en motiveren, en voor zo een trainer wil ik altijd tot het uiterste gaan!”

Dana Westerlink

Ik denk niet dat je een betere trainer kan bedenken als Marc.Al wat ik me had voorgenomen heb ik kunnen bereiken:

ik wou voor mezelf kunnen opkomen
ik wou mijn karakter en doorzettings vermogen testen
ik wou zeker iets aan mijn figuur doen
Ik kan niet zeggen hoe sterk ik ben geëvolueerd tegenover mijn eerste training hier. Ik ben gewoon een ander mens. De trainingen zijn gestructureerd. Bart behaalt steeds de doelstelling die we samen hebben opgesteld. Lukt het eens niet, dan trainen we relax door tot de tevredenheid komt. Hij heeft een sterk geloof in mensen, dat is zo mooi aan hem.”