Marc Plasmans

Perfonal coach

By - admin

De beste aanbiedingen in voedingssupplementen voor krachtsporters

Om een gezond en sterk lichaam te onderhouden, zijn er drie belangrijke componenten nodig: regelmatige sport, gebalanceerde voeding en een stabiel slaappatroon. Tijd is een belangrijke factor, want zowel sport, maken van gezonde voeding en voldoende slaap vragen ruimte in je agenda! Voedingssupplementen en ABE pre workout formules geven actieve sporters de mogelijkheid om voldoende macro- en micronutriënten binnen te krijgen, ook op de momenten dat tijdsgebrek de kop opsteekt!

Aanvulling op gebalanceerd voedingspatroon

Voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling om dagelijks alle nodige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Veel krachtsporters doen aan meal prepping waarbij ze één grote kooknamiddag houden en maaltijden voor de rest van de week samenstellen. Dankzij deze meal preps is er steeds gezonde voeding ter beschikking, maar vaak dezelfde gerechten. Vul je gezonde meal preps aan met natuurlijke voedingssupplementen om je balans perfect te behouden!

Spierherstel bevorderen dankzij voedingssupplementen

Na een intensieve workout voelt het heerlijk om een gezonde post workout shake te drinken om je metabolisme op te krikken. Je hebt je spieren heerlijk aan het werk gezet en geeft ze nu de nodige voeding om te kunnen herstellen. Mix naast je geliefde proteïnepoeder ook gezonde voedingssupplementen in je shake zoals acai of ashwaganda poeder. Liever het gemak van een vlot te doseren pilletje? Dankzij geconcentreerde dosissen van onder andere gember, groene thee, curcuma, look of boswelia krijg je steeds de nodige micronutriënten binnen na je krachttraining!

Geen buitensport tijdens wintermaanden

Tijdens de koudere maanden is het niet altijd mogelijk om buiten te sporten en van de zon te genieten. Zelfs bij een koud winterzonnetje zijn de stralen niet altijd voldoende krachtig om je vitamine D op te krikken. Heel veel mensen, niet alleen ouderen zoals vaak beweerd wordt, hebben tijdens de wintermaanden last van een tekort aan vitamine D. Let bij de aankoop van je vitamine D voedingssupplementen steeds op de dosis en kies bij voorkeur voor D3, dat makkelijk op te nemen is.

Plantaardige krachttrainers

Eet je een volstrekt plantaardig dieet? Kies dan steeds voor de vegan versie van het D3 voedingssupplement. Deze zijn niet in een gelcapsule en moeten steeds bij het eten worden ingenomen. Vitamine D is namelijk vetoplosbaar en heeft wat olie nodig om zich aan te binden en te worden opgenomen. Vergeet ook geen vegan vitamine B12 voedingssupplementen bij te nemen als plantbased sporter. Kies in dit geval ook voor capsules of eiwitshakes verrijkt met vitamines.

Kickstart je training met een ABE pre workout

Een drukke job, gezond koken, voldoende slaap hebben,… het is niet altijd makkelijk om de goede motivatie te vinden om aan je training te beginnen. De ene dag is de andere niet, maar regelmaat is toch erg belangrijk. ABE pre workout heeft een aantal producten ontwikkeld die jou een boost geven om in je training te vliegen! Dankzij actieve ingrediënten zoals cafeïne en creatine krijg je snel zin om te trainen. ABE pre workout voedingssupplementen ondersteunen je kracht zodat je diep in je trainingen kan gaan. Gebruik ABE pre workout voedingssupplementen in makkelijk te doseren porties die je overal mee naartoe kan nemen!