Marc Plasmans

Perfonal coach

Marc is een no-nonsens expert in fitness en self-defense. Met meer dan 20 jaar ervaring is hij de ideale coach en sparringpartner, die u met hart en ziel gidst naar het gewenste resultaat.

Personal trainer Marc

Het is zijn passie om u te kunnen begeleiden in volgende expertisegebieden:

Gewicht verliezen op een verantwoorde en gezonde manier

U ‘fitter dan ooit’ laten voelen

Meer energie uitstralen

Uw spieren versterken

Uw lenigheid bevorderen

U leren verdedigen tegen onverwachte agressie

Uw veiligheidsgevoel op straat verbeteren

Uzelf en/of uw gezinsleden beschermen

Meer zelfvertrouwen uitstralen

Zijn aanpak is persoonlijk, dynamisch en motiverend. Bart kan zich enorm inleven. Hij slaagt erin om angsten een plaats te geven en zo zelfzekerheid uit te stralen. U zal reeds op korte termijn een werkelijk verschil voelen. Barts programma’s zijn op maat, creatief opgemaakt en zeer gevarieerd.

Aarzel niet, beslis nu uw leven te verrijken en contacteer onze sportkinesist voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Midgaardshop

Sportliefhebber maar geen tijd om naar de fitness of gym te gaan? Creëer dan gewoon zelf bij jou thuis een homegym want Midgaardshop heeft alles wat je daarvoor nodig hebt. Work it!

Een leven lang fit!

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Bart praat, stelt vragen en stelt een uniek schema op dat zowel de mentale als fysieke mens sterkt. Door variatie te brengen in deze trainingsschema’s, en dankzij een permanente persoonlijke follow-up, bouwt u op een verantwoorde manier aan het lichaam dat u wilt zien in de spiegel.

Strakker, sexy, krachtig of energiek? Bart verandert uw lichaam naar wens.

FORMULES

Afhankelijk van uw interesse en vraag bieden wij volgende formules aan

  • Maandabonnementen
  • 10-beurtenkaarten

In de prijs zitten volgende extra’s

  • Kennismakingsgesprek & doelstelling bespreken
  • Trainingschema’s voor thuis
  • Tele-buddy systeem
  • SMS-support
  • Resultaten

Personal trainer Mechelen

Een citytrip, een loopwedstrijdje met de kinderen, een zomerfestival, … Dingen waar iedereen naar uitkijkt. Maar als je vaak pijn hebt, zijn ze voor jou eerder een opgave. Want pijn houdt je gevangen in je eigen lichaam. Misschien zit je er al jaren mee, of nog maar net. Bewegen? Je wilt wel, maar hoe? Jouw personal trainer leert je de juiste manier. En je vindt er één vlakbij: in Mechelen.

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen een gezonde actieve levensstijl aan te leren en/of een mooie business opportuniteit aan te bieden. Je kan werken van thuis uit. Sinds het begin van deze lockdown periode zijn wij volledig overgeschakeld van offline naar online. En het fijne is dat we dit met deze business ook echt kunnen doen.

In jouw (eigen gewenste) tijd die je hieraan wil spenderen, kan je een extra centje bijverdienen met het promoten van wetenschappelijk onderbouwde producten en bouw je aan jouw eigen organisatie.

Herbalife-producten zijn het snelst groeiende segment in de gezondheids- en welzijnsindustrie en zijn erg populair geworden bij consumenten. Herbalife Nutrition is een multi-level marketingbedrijf dat voedingssupplementen voor haar leden ontwikkelt en verkoopt. Het bedrijf werd bijna tien jaar geleden opgericht door Mark Hughes en heeft nu wereldwijd ongeveer 8.900 mensen in dienst. De Herbalife online producten kunnen eenvoudig via de webshop worden gekocht, via directe bestellingen op de Herbalife-website of bij grote verkooppunten, waaronder Target, Wal-Mart, K-Mart en Costco en vele andere.

Afslanken Brabant

Herbalife-producten worden verkocht in drie formaten via Afslanken Brabant, namelijk capsules, vloeibare pillen en poeder. Herbalife-producten bestaan uit een aantal ingrediënten, waaronder vitamines, plantaardige ingrediënten, mineralen en aminozuren, waarvan is aangetoond dat ze allemaal effectief zijn bij het verbeteren van iemands algehele gezondheid en welzijn. Herbalife-producten zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een voedingssupplement. De meest populaire hiervan zijn de formules voor gewichtsverlies, energiebooster en slaaphulp. Herbalife-distributeurs verdienen door de individuele producten te verkopen en verdienen commissies op elke verkoop die ze uitvoeren.

Herbalife-distributeurs zoals Afslanken Brabant kunnen de producten voor gewichtsbeheersing of de gezondheids- en fitnessproducten verkopen. Als ondernemer moet u beslissen welke van deze het beste bij uw behoeften als ondernemer passen en hoe u de supplementen ook kunt verkopen. Als u uw Herbalife-bedrijf op de markt wilt brengen als een bedrijf met directe verkoop aan huis, dan moet u nieuwe distributeurs werven en publiciteit voor uw product binnenhalen. Herbalife heeft een beloningssysteem, waarbij u wordt uitbetaald wanneer de klanten van uw distributeur een aankoop doen van hun Herbalife-producten. Deze producten kunnen worden gebruikt om af te vallen of als gezondheids- en fitnesssupplement.

Een concept van Linkbuilding experts, Tag: picknicktafel